Verstilde grensstreek

Vanochtend een heerlijke en mooie wandeling gemaakt rond Baarle-Nassau genaamd Verstilde Grensstreek. Deze hebben we gevonden op wandelzoekpagina, onder de Groene Wissels. Groene Wissels zijn rondwandelingen van verschillende lengtes die beginnen en eindigen bij een treinstation of een bushalte. Makkelijk dus als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer!

Naast het prachtige weer, is het begin een beetje frisjes maar het zonnetje scheen lekker, is het een erg mooie wandeling om te doen. 19 km en heel afwisselend: door velden, bossen, drassige stukjes. En vooral… stil en rustig, we hebben  een handjevol medewandelaars gezien. Een paar kleine stukjes waren aangeduid als laarzenpad, en die hadden we soms ook echt kunnen gebruiken. We hebben ook nog 2 hertjes gezien!

De beschrijving van de wandeling was goed gemaakt en heel duidelijk. Alleen op het laatste stukje waren 2 paaltjes verplaatst. En er werd vaak het woord ‘grassig’ (6x!) gebruikt wat het samen ‘kijk, buizerd!’ tot woorden van de wandeling heeft gehaald šŸ˜‰

Meer foto’s zien?

Routekaart Verstilde Grensstreek

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *