Siejoe Daily
 

Meet the family!

Zo zijn er een aantal maanden geen updates, en zo zijn er ineens 2 berichten op 1 dag! Het moet niet gekker worden hoor, haha.
Gisteren is het laatste kalfje geboren, ik zal ze je even voorstellen…

Rolf

Tina

Dit zijn Rolf en Tina (van boven naar beneden) en heel toevallig zijn ze, net als hun menselijke naamgenoten, op dezelfde dag geboren!

De 3de die werd geboren was Mark, geboren met een keizersnee en die in het begin een beetje moeite had met drinken. Overigens heeft hij daar nu geen last meer van…
Mark

Daarna kwam Barend…
Barend

Die dezelfde kleur heeft als z’n ‘zusje’ Bregje (ze zijn geen familie hoor, maar hun menselijke naamgenoten voelen zich wel zo).
Bregje

En als laatste werd Aniet gisteren dus geboren…
Aniet

Misschien het leukste van dat kleine grut is als ze met z’n allen over het weiland aan het racen zijn, met die staartjes omhoog ^_^ !

Gepost in de categorieën: Alles.

One Comment

  1. Siejoe
    20/07/2007

    Tja, en dan hebben we het niet over het eerste kalfje dat geboren is. Tevroeg om een naam te krijgen, is dit kalfje opgegeten door een vos(senfamilie?)… die foto’s zullen we maar niet plaatsen. Was echt geen fraai plaatje wat er na een relatief korte tijd nog maar over was.

    En, jammer genoeg hebben we nog een kalfje verloren. Kalfje Gerwin kwam heel moeilijk met hulp van vee-arts ter wereld (Mark is overigens met keizersnee, onder goedkeurend oog van de echte Bregje, ter wereld gekomen), is later nog een vee-arts bijgehaald, maar heeft het ochtendlicht niet meer mogen zien.

Geef een reactie