Na?ɬØevelingen en idealisten verenigt u!

Verkiezingen op de agenda, Wilders zat al bij de Lama’s hoorde ik, en nieuwe partijen zijn aangemeld bij de Kiesraad. Op deze site staan alle partijen met de websites waar ze zichzelf bestaansrecht geven.

Tranen in de ogen, vari?ɬ´rend van gemeend medelijden tot puur vermaak. Check vooral deze site waar de “P.V.D.M. en alle overige aardbewoners” zichzelf voorstelt aan de kiezers. Ze is ingeschreven in 1 kiesdistrict en kent als hoofddoel “Het verwezenlijken van vrede en het eeuwige leven op aarde door middel van Eerbied & Wetenschappelijke resolutie…”

Ik begin me af te vragen of ik ditmaal bij de Stemwijzer bij deze partij terechtkom… of dat het dit jaar LRVP-het Zeteltje (ik quote: “een cultureel maatschappelijk initiatief, dat zijn oorsprong, inspiratie en achtergrond heeft in de grote digitale muziekstroming uit de jaren 90. Deze stroming was in de basis een stroming van Liefde en Respect, van Samen en de Wereld beter maken”) wordt.

Zonder gekheid, mijn stem is voor Mark Rutte. Het verkiezingsprogramma sluit aan op mijn ideologie, ben niet voor niets lid. Zal jullie hiermee in de nabije toekomst wellicht nog eens digitaal lastigvallen… tot op dat moment: vermaak je met bovenstaande linkjes.

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *