Siejoe Daily
 

New (Cannon)balls please!

Gisteren een fenomeen mogen bewonderen. Niet Pat, Michael, Wayne of Goran stal de show op de Ales Tennis Classics ’06, maar de slot exhibitie dubbel was absoluut hoogtepunt. Gemakshalve ga ik nu voorbij aan het heerlijke eten dat in de Alex VIP?Ǭ†Room werd gebuffeteerd en de gastvrijheid van de aanwezige Alex-mensen. Criticaster als ik ben, moest ik me redden met een Glenfiddich Special Reserve.

Ik had net die middag de felbegeerde Aberlour a’bunadh opgehaald. Oei wat een whisky-ervaring was dat, toen ik die voor het eerst proefde. Mijn vaste drankverschaffer Mitraslijter Siem de Ridder had bovendien een Monkey Shoulder voor me staan. De intekening op dit goedje was zo groot dat iedere Mitra slechts 1 fles kon bemachtigen, en allerbeste Siem heeft die voor mij gereserveerd. Goed nieuws ook van het proeverijfront. De eerste waar wij de Aberlour tegen het lijf liepen zat gezellig vol en de tweede die hij gepland heeft is ver overtekend. Natuurlijk kon ik ook niet weg voor ik de hand had gelegd op een Smokehead?Ǭ†, een Single Malt Islay die je raakt als een cannonball.

Ik dwaal af, terug naar de tennisballen. Die dubbelpartij tussen Haarhuis/Eltingh en Siemerink/Bahrami (Mister Bahrami!) was hilarisch. Die Irakees/Fransman kan vrijwel alles met een tennisracket… Wat een show, power en entertainment. Niet uit te leggen hoe Bahrami ballen raakt en hoe lastig hij het daarmee tegenstanders maakt, als je de kans krijgt moet je die man gaan zien. Byebye is geen tennisfan, maar keek haar ogen uit en mijn tranen biggelden over mijn wangen.

Gepost in de categorieën: Alles.

Geef een reactie