Siejoe Daily
 

Riet-mie is weer wakker!

De wekker ging en na een lange zomerslaap komt de Riet-mie weer tot leven. Nog een beetje blauw, maar die opmaak komt later wel weer.

Kaaiveul te vertellen, maar dat wacht nog even tot morgen. Wat wacht er allemaal? De 80 van de Langstraat, KXradio.nl bbq, Muziek op TV, nieuwe dagtaken, Wende Snijders, teveel om op te noemen in 1 zin, laat staan in 1 postje…

Tot morgen!

Gepost in de categorieën: Alles.

6 Comments

 1. Anne
  26/09/2006

  Het is nu nog in een ‘standaard’ WordPress jasje, maar dat gaat ook veranderen, samen met de Camera Obscura en evt. zelfs met de site…. Maar wanneer dat gaat gebeuren zie je vanzelf wel!

 2. Runner Up
  27/09/2006

  Ik heet jullie weer van harte welkom
  Bij ons in de buurt zegt men: “blij dagge d’r weer zij”

 3. FransOmatic
  28/09/2006

  Siejoe.nl doet weer mee…jippie ! Back into buisiness jochie, een pak van ons hart….pfiioooeeeww. Webloggend internet heeft weer de log om tegenaan te leunen.

  Grtz
  een driftig googlende bekende

 4. Marc
  29/09/2006

  Blij dat mijn verslaafde vrouw weer haar verslaving kan oppakken 🙂 Had zwaar te lijden onder de afkickverschijnselen……………

 5. Miranda
  02/10/2006

  Heeft dat ritje Kaatsheuvel, buiten een gezellige dag, een goddelijke maaltijd en heerlijke ros?ɬ©, ook nog wat extra’s opgeleverd!

 6. FransOmatic meet Marc: beide modelspoorders, en Marc’s Miranda zoch nog Latinachtige lounge van Tenerife (klusje voor FransOmatic!)

Geef een reactie