Riet-mie is weer wakker!

De wekker ging en na een lange zomerslaap komt de Riet-mie weer tot leven. Nog een beetje blauw, maar die opmaak komt later wel weer.

Kaaiveul te vertellen, maar dat wacht nog even tot morgen. Wat wacht er allemaal? De 80 van de Langstraat, KXradio.nl bbq, Muziek op TV, nieuwe dagtaken, Wende Snijders, teveel om op te noemen in 1 zin, laat staan in 1 postje…

Tot morgen!

Aanbevolen artikelen

6 Reacties

 1. Het is nu nog in een ‘standaard’ WordPress jasje, maar dat gaat ook veranderen, samen met de Camera Obscura en evt. zelfs met de site…. Maar wanneer dat gaat gebeuren zie je vanzelf wel!

 2. Ik heet jullie weer van harte welkom
  Bij ons in de buurt zegt men: “blij dagge d’r weer zij”

 3. Siejoe.nl doet weer mee…jippie ! Back into buisiness jochie, een pak van ons hart….pfiioooeeeww. Webloggend internet heeft weer de log om tegenaan te leunen.

  Grtz
  een driftig googlende bekende

 4. Blij dat mijn verslaafde vrouw weer haar verslaving kan oppakken 🙂 Had zwaar te lijden onder de afkickverschijnselen……………

 5. Heeft dat ritje Kaatsheuvel, buiten een gezellige dag, een goddelijke maaltijd en heerlijke ros?ɬ©, ook nog wat extra’s opgeleverd!

 6. FransOmatic meet Marc: beide modelspoorders, en Marc’s Miranda zoch nog Latinachtige lounge van Tenerife (klusje voor FransOmatic!)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *