Wat een dag

Hoe is het mogelijk. Enkele weken terug was de enige teef die we in ons nestje hadden verkocht en opgehaald. En toen… toen was het veel telefoontjes, veel mogelijke kijkers, maar kijkers noch kopers. Eergisterochtend was het weer zover. Er belde iemand die ’s avonds zou komen kijken en liet vervolgens niets meer van zich horen. Categorie jammer dachten we en we zagen ons al de hele vakantie met drie puppies (twee teveel, aangezien we er 1 zelf houden) doorbrengen. Best balen, aangezien na de vakantie het puppiegehalte aanzienlijk geslonken zou zijn.

Deze ochtend een mailtje van iemand die de pup graag wil voor een relatief lage prijs, maar wij toch blij. We mailen terug dat ze ff moet bellen naar ons pa en ma, die zijn altijd thuis. Maar ons ma hangt al aan de lijn met de persoon van eergisteren, spijt en hebben we de puppie nog? Okeedan, afspraak om half vier is nog niet gemaakt of er wil iemand om half 2 komen kijken. Ma zegt dat ze om 4 uur van harte welkom zijn en ze wordt gebeld door weer iemand anders. De vrouw van het mailtje heeft nog niet gebeld of het is vier uur en alle pups zijn verkocht. Ma komt terug in de keuken of er belt weer iemand, die we teleur moeten stellen.

Het is avond en alle pups zijn verkocht en weg. Onze held die Wolfje gezelschap gaat houden is inmiddels Murphy gedoopt. Ge├»nspireerd door vanalles en nog wat. We kennen honden die achtereenvolgens Duvel, Guiness en Bob heten. Dan kan onze Murphy (Red Irish bier) mooi mee op stap en Bob rijdt terug. En dan Murphy Red als verwijzing naar Roodkapje als duo met onze Wolf. Of was het naar de Wet van Murphy, welke ongetwijfeld opgaat met deze jongste boerenfoxtelg…?

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *