Het is groen…

… en ik ben het niet. Na de zondvloed van de afgelopen weken lijkt een zomergloed onze kant op te komen. Tegelijk wordt ons land gehuld in een groene nevel, de komkommertijd breekt aan. Quizvraag: Hoe heet de komkommersla van gisteren?

Nieuws over het verbod van een legging snap ik (vooral witte exemplaren bij overjarige?Ǭ†nijlpaarden in opleiding), de motivatie vind ik vager: een legging is een broek en daarom mannenkleding!? Ik had het echt hilarisch gevonden dit bij het nieuws te?Ǭ†met een doventolk erbij. Liplezen mag immers niet meer.

En zonder legging?Ǭ†maak je kans opgepakt te worden… zucht, waar moet het heen??Ǭ†“Naakte?Ǭ†Groninger opgepakt omdattie de vogeltjesdans deed in de tuin van de buren…” opdracht voortvloeiend uit het bierspel. Humorloze buren heb je dan, leuker was het te filmen en op Youtube te plaatsen!

Veel leuks weer deze komkommertijd, een zeer aangename Tour de France, vakantie in aantocht, PSV begint aan het jaarlijkse kampioenschap, vanavond zelf voetballen, arme ikkuh! Owja, moet nu echt voor de 80 gaan trainen…

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Dat voor die 80, ik denk dat het een trainingsdip(je) is.
    Net zoals ik een sportschooldip heb…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *