Siejoe Daily
 

eKXit

Huishoudelijke mededeling: ondergetekende heeft in de afgelopen maand zowel de functie als forummoderator als die van Muziek-op-TV-item-schrijver op www.KXradio.nl vaarwel gezegd.

Ik heb al zes maanden geen live-KXradio meer geluisterd, kom enkel nog aan de podcasts toe. En zelfs die schieten er bij in, aangezien ik liever vinyl luister. TV kijken is al helemaal niet meer aan mij besteed, zeker nu buiten het voetbalseizoen om… Gelukkig blijven de andere twee schrijvers hun taken vervullen, dus kan ik mooi afgaan op hun tips om de tv uberhaupt nog aan te zetten.

Tijd om mijn theorie te toetsen. Hoe meer je achter je computer vertoefd of op internet zit, hoe minder goede vrienden je hebt. Zie ook de voetnoot.

Oftwel: de paden op de lanen in! Richting voetbalveldjes, huiskamers, terassen en keukens… weest gewaarschuwd Siejoe loopt los! En natuurlijk hou ik nu tijd over voor mijn eigen weblog… dus…

Voetnoot: Het is ook mogelijk dat je geen vrienden hebt omdat je een echte klootzak bent, maar daar ga ik arroganttechnisch niet van uit hahaha.

6 Comments

 1. Byebye
  27/05/2008

  En en en… en ik dan? Ga je mij dan vanaf nu meer verwennen ^_^ ?
  😉

 2. Miranda
  30/05/2008

  Gaan we elkaar nu dan nog vaker zien???

 3. dm
  31/05/2008

  Wát zeg je nu Byebye?? Deed ie dat nog niet dan?! FOEITOCH!!!
  Siejoe gaat u schamen! Heeeeel diep ja!!

 4. Siejoe
  02/06/2008

  Zucht… wat heb ik hier op te zeggen?

 5. dm
  04/06/2008

  ehm… geen woorden maar daden?
  😉

 6. FransOmatic
  24/06/2008

  Damn boy…

Geef een reactie