Het is zover. Het besluit is genomen. Eigenlijk was ik van plan om mezelf kaal te scheren, maar daar heb ik vanaf gezien. Praktische zaken hebben die beslissing beïnvloed, zo zou ik mijn eigen huis niet meer in mogen.

Vervolgens heb ik met het idee gespeeld om jullie weblezers te laten beslissen welk kapsel het zou mogen worden. Niet dat ik twijfel aan jullie smaak, maar ik vreesde het ergste.

Daarom ging ik zelf maar voor het ergste. Ik laat mijn haren groeien. De vrije dagen rond de kerst en nieuwjaar laat ik zelfs mijn baard groeien.

Dit alles om de PWC Australia actie op afstand te ondersteunen. Daar geldt Mo-vember. Mo staat voor snor. Menigeen (met name mannen) laten daar hun snor staan voor een goed doel. Ik zou graag met u een foto delen, waar mijn vriend Marcel S. terug gaat in de (oer)tijd, maar dit is mij uitdrukkelijk verboden.

Of het moet zijn dat u ook een donatie wil doen, mail me dan en geniet…

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. Maar goed dat ie die snor niet had tijdens het aanduwen van Eric Dekker. Voor je het weet hang je met die snor tussen het versnellingsapp. en dat had wel eens wereldnieuws kunnen worden.

  2. gheghe, is niet die Marcel S. … is Marcel S. uit Melbourne….

  3. Hoe lang mag dat haar dan blijven doorgroeien?
    Natuurlijk mag u geen foto’s van anderen plaatsen… maar waar blijft die van uzelve??? Voor én na uiteraard! En dan bedoel ik niet nadat het weer gekortwiekt is omdat het écht niet kon en u ook op deze wijze het huis niet meer mocht betreden…. eventueel tussentijdse updates zijn overigens ook niet onwelkom. We moeten natuurlijk gepast kunnen meeleven met byebye.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *