Hoezo druk?

We hebben het overleefd. Het was weer een geweldig weekend, grotendeels dankzij het nieuwbakken bruidspaar M&B en mede-ceremoniestel B&A. Een tijdje terug was door de mannen besloten dat ze een marathon van de serie Scrubs zouden houden bij M&B thuis. En wat de vrouwen dan zouden doen moesten ze zelf maar uitzoeken.

De vrouwen hebben dus zichzelf moeten vermaken. Maar dat is totaal niet moeilijk hoor. B en ik zijn maar naar het lokal tuincentrum bij hen om de hoek gegaan om wat spulletjes te kopen voor kerst, zodat we evt. wat konden freubelen aan een kerststukje. Wel een beetje vroeg daarvoor maar ja, dan hadden we in ieder geval wat te doen. A was er nog niet, dus daar zouden we ook nog wat spulletjes voor meenemen. Uiteindelijk heeft ondergetekende niks gemaakt, maar gekeken en inspiratie opgedaan van het tafelstukjedat A heeft gemaakt, en de 2 bakjes met vogelspullen die B heeft gemaakt. En met een schuin oog kon ik ook nog met de heren meekijken, aangezien ik Scrubs ook nog nooit heb gezien.

De mannen waren om een uurtje of 2 in de middag begonnen, en tegen 8 uur had M het wel ff gezien en zijn ze overgestapt op een film. Wij dames zijn maar aan een spelletje begonnen. Zo hebben we ontdekt dat Disney-monopoly ook erg leuk is, maar het leukste nieuwe spel om te leren kennen (voor mij dan) was Puerto Rico. Wat is dat een ontzettend leuk spel om te doen zeg.

Wat natuurlijk vaak gebeurt als je een spel speelt dat je nog nooit hebt gespeeld, je wint nooit, dus ook deze keer niet. Dus na 2 of 3 potjes zijn we gestopt en hebben we met z’n allen, ook de mannen, een potje triviant gedaan. Stelletjes tegen stelletjes tegen echtpaar. En ook hier hebben ondergetekende en vriendjelief niet gewonnen 🙁 Maar gelukkig gaat het om het gezelschap en niet om het winnen, alhoewel M&B daar misschien anders over denken…

Uiteindelijk was de zeer geslaagde avond tegen een uurtje of 04.15 afgelopen en zijn we allemaal ons bedje ingekropen (dank je voor het uitstekende bedbankje, we hebben goed geslapen). Het ontbijt zou om ongeveer 11 uur de volgende ochtend zijn, en inderdaad… Tegen 11 uur kwamen 6 personen met kleine oogjes naar beneden strompelen. En wat bleek? Zelfs Sinterklaas was langs geweest en had wat in onze schoenen gestopt!!! Wat hebben we maandag daarvan zitten smullen zeg.
Dank u Sinterklaasje!

Tja, en zodra het ontbijt, met een heerlijk gemaakt eitje door vriendjelief, moesten we er helaas weer vandoor… De WinterEfteling riep. Via de schoonouders konden we aan gratis kaartjes komen voor de WinterEfteling, aangezien de ZLTO (zuidelijke land- en tuinbouworganisatie) 110 jaar bestond en 2 dagen de Efteling had afgehuurd. En dat slaan we natuurlijk niet af! Dus hebben we gezellig met z’n 4-en een paar uurtjes door het mooi versierde pretpark gelopen, zijn we nog het ‘Rode Neuzen Festival’ ingeweest en hebben we uiteindelijk om een uurtje of 4 tabee gezegd.

Thuis gekomen hebben we niet echt veel meer gedaan, of eerlijk gezegd, helemaal niks meer gedaan.
Ach, druk druk druk. Druk is maar net hoe druk je het zelf inpland. Maar gelukkig zijn zulke ‘drukke’ weekenden toch wel de leukere…

Aanbevolen artikelen

2 Reacties

 1. idd afgelopen weekend rulede!
  Eindelijk weet ik wie mijn twee grote professionele voorbeelden zijn: dr. Perry Cox en The Janitor!
  Iemand nog meer heerlijke-heimwee-naar-weekend-verhalen?
  Beetje jammer dat mijn eieren wel, maar mijn sushi niet genoemd/geroemd wordt… 😉

 2. Engelspluisje

  was idd zeer geslaagd weekend!!
  @ siejoe, sushi was erg lekker (ook hulde aan Byebye), eitje mocht er ook best wezen….

  Volgende keer gaan wij voor Gilmore Girls (misschien dat de mannen dan wel bij ons op de bank kruipen) of misschien dat we dan het freggle spel uit de kast kunnen halen.

  Ik heb hier al iedere avond tegen de CV gezongen, maar tot op heden zonder succes, zou het dan toch komen omdat ik geen brievenbus heb???

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *