Klik en verdien!

Voel jij de crisis inmiddels? Heel eerlijk gezegd… ikkuh nog niet. Niet dat ik het niet om me heen merk, maar zie de meeste mensen nog voldoende consumeren en vakantievieren. Mocht jij het wel merken, al is het een druppel op een gloeiende plaat, ik heb een paar leuke tips voor je…

Ik doe al jaren mee met een aantal betaalde e-mail programma’s. Klikken is niet langer taboe, een muisklik levert je centjes op. Kost je alleen een beetje tijd, je krijgt echt geld voor het aanklikken van linkjes in e-mails. Niet met bakken tegelijk, duurt even maar dan heb je ook wat.

Mocht je interesse hebben, open dan een nieuwe account speciaal voor deze e-mail op bijvoorbeeld www.gmail.com (gratis en grote opslagruimte) of hotmail en bezoek dan 1 of meerder van mijn Top5-1 spaarprogramma’s.

1. Euroclix is mijn favoriet, doe ik al jaren aan mee. Klik hier en zie hoe snel je hier clix=geld verdient.
2. Moneymiljonair is nummer twee, schiet lekker op. Via deze link kan je je aanmelden en je ontvangt al snel je eerste mail.
3. Polland stuurt je enquêtes, kost wat meer tijd maar wel leuk. Bezint eer ge begint, check deze link. Veel muziekenquêtes de laatste tijd, voor mij reden om KXradio te promoten.
4. iPay op nummer 4. De verdiensten gaan iets minder snel dan bij de eerdergenoemde sites, klik hier en beslis of je deelneemt.
5. Ben ik er 1 vergeten? Meld jouw favoriet voor de vijfde plek…
Tip voor dit soort spaarprogramma’s: selecteer zoveel mogelijk interesses, dan krijg je meer mail en schiet het extra op.

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *