Reorganisatie!

Tja, we kregen het op ons heupen en wilden in eerste instantie eigenlijk alleen achter Siejoe’s bureau opruimen, stofzuigen en de vloeren boenen… Dat is dus iets anders geworden. We hebben wel achter het bureau opgeruimd, stofgezogen en de vloer geboend (maar dat hebben we ook in de rest van de huiskamer gedaan), maar we hebben het bureau niet helemaal teruggezet…

Siejoe’s bureau is nu het bureau van Siejoe en Byebye geworden! We hebben nu allebei onze computers op het bureau gezet, waarbij Siejoe tussen het bureau en het raam zit, en Byebye tussen het bureau en de boekenkast zit. Lekker gezellig dus! Hoeven we niet meer naar elkaar te schreeuwen als de een iets wil van de ander. En als de een niet doorwerkt, of vervelend is (ja, dat kan gebeuren!) dan kan de ander de schop uitdelen onder het bureau haha.

Voordeel van dit ‘dubbele’ bureau is dat we ook weer de eettafel ’terug’ hebben! Heerlijk hoor, een eettafel zonder computer erop. Niet dat we ruimte tekort kwamen, maar er komt toch stiekem veel spul te liggen bij een computer.

Zie hier het resultaat:
reorganisatie1
reorganisatie2

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. gezellig zo šŸ™‚

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *