Het groeit

Helaas heb ik er nog geen tijd voor gehad om (vaste) planten te komen voor m’n hoekje, dus is het nu alleen kijken hoe goed de bloemenweide en de bollen groeien. En die doen het allemaal goed!

De bloemenweide begint nu echt op te komen, alhoewel het achteraan wat dichter zal groeien dan dichter bij het gras. Maar wellicht trekt dat nog recht… De bollen komen ook goed op, vooral de lelie. Wat daarnaast staat weet ik niet zeker, dat kan een dahlia zijn (daarvan had ik 1 bol) of gladiolen. De Ixia en anemonen doen het ook erg goed, de Ixia zijn echte sprieten en de anemoontjes krijgen kleine flosjes blad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgende week gaan we waarschijnlijk planten komen voor het stukje waar nog niks in staat. Eerlijk gezegd heb ik nog geen idee wat voor planten ik daarin wil hebben. Het enige dat ik weet is dat ze bloemen moeten hebben en lekker ruiken. We hebben hier wel een mooie brem staan en die ruikt ontzettend lekker, dus wellicht dat daar er één of meerdere van komen te staan. Ik heb ook gelezen dat Phlox een leuke plant is voor op een boerderij, dus daar ga ik misschien ook meerdere variaties van halen. Zoals je leest, geen idee dus 😉

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *