Nieuwe plantjes

Ein-de-lijk staat de phlox in bloei! Nadat ik in het voorjaar de plantjes in de tuin had gezet, besloten de vele konijnen dat dit wel lekkere plantjes waren… Daar was ik dus niet blij mee. Maar gelukkig hebben de phloxen door kunnen zetten en hebben ze toch nog knoppen en bloemen gekregen. Wel deprimerend om in het tuincentrum in de buurt goed gegroeide phloxen te zien die tenminste 2x zo groot waren. Laten we hopen dat ze in het voorjaar goed kunnen groeien en een beetje uitschieten ook naar de zijkant. Nu zijn het nog van die losse plantjes, net als de zonnehoedjes.

Gister ben ik samen met m’n schoonmoeder nog naar een groot tuincentrum hier in de buurt geweest. Ik wilde/hoopte eigenlijk dat er nog alstroemeria’s te koop waren. Helaas, dat wordt volgend jaar juni weer. Wat ik wèl heb gekocht, zijn 3 Magic Midi Roses (rode) en 3 Gaura’s.

Een aantal jaar terug hebben we van mijn moeder een witte rozenstruik gekregen die nu verplaatst moest worden. Die heb ik in mijn stukje tuin gezet, met de 3 rozen er omheen. De 3 Gaura’s heb ik links naast de zonnehoed en de spirea gezet.

Hopelijk gaat alles het goed doen en groeit het een stukje dichter naar elkaar toe!

 

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *