Club van NiKX nieuws

Beter laat dan nooit: het hete KXnieuws dat afgelopen week in mijn mailbox viel…

Ook?

Check dan deze site?Ǭ†en ontvang onderstaande nieuwtjes gratis en voor niKX in je eigen?Ǭ†mailbox… nu het woord aan het KX-bestuur:

Het is alweer even geleden dat we contact zochten met je mailbox, maar we hebben weer aardig wat KXradio info waar we je graag deelgenoot van maken. Leun dus maar even rustig achterover!

Nieuwe deejays op KXradio
De afgelopen periode hebben we aardig wat deejays mogen verwelkomen op KXradio. We noemen Hans Hogendoorn, Alex van der Lugt en Mijke Marsman. Binnenkort komt daar ook nog Jurgen van den Berg bij. Jurgen is nieuwslezer bij 3FM en is ook presentator bij Radio 1. Iedere zaterdagochtend tussen 11:00u en 12:00u hoor je hem vanaf nu bij KX!

KXradio op de kabel
Tja, we weten het. Het is een veelbesproken onderwerp en vurige wens bij KX. En getuige de vele reacties via mail en forum, ook bij jullie.
Maar het gaat er echt van komen. Van diverse kabelmaatschappijen hebben we nu de defintieve toezegging dat KXradio uiterlijk 1 november wordt opgenomen in de diverse digitale pakketten. Zoals het er nu uitziet, zullen Delta Kabel en UPC als eerste de doorgifte realiseren. Via de website van KX houden we je natuurlijk ook op de hoogte!

Commercials op KXradio
Het is je misschien al opgevallen: KX zendt tegenwoordig rondom het nieuws commercials uit. Het doel van deze commercials is simpel: zorgen dat KXradio kan blijven doen wat we nu doen: goeie radio maken. Het is ondenkbaar dat KXradio kan leven zonder inkomsten. Maak je geen zorgen: we sparen niet voor dure auto’s, snoepreisjes of dikke gouden horloges, maar voor een gezonde toekomst van jullie en onze zender. We zijn pas net gestart, maar er zijn nu al diverse bedrijven geinteresseerd in KXradio en jullie, de luisteraars. En da’s mooi, want dankzij deze bedrijven kunnen we allemaal nog lang blijven genieten van KX.
Dus de volgende ietwat brutale vraag is daarom eigenlijk best wel een logische: ken je iemand die adverteren op KX ook wel interessant vindt? Werk je bij een bedrijf dat graag meer wil weten over de mogelijkheden en voordelen?
Neem dan eens contact op met Robbie Wels, da’s onze kersverse accountmanager. Hij stuurt je dan geheel vrijblijvend de KX Advertising brochure toe. En iedere tip met een goed eindresultaat zullen wij natuurlijk belonen!
Robbie Wels is te bereiken op r.wels@kxradio.nl of via 06-23355754

Jeroen van Inkel eenmalig op KX
Stenders en Van Inkel, wie herinnert het zich niet? Aan het eind van de jaren 80 was dit een van de meestbesproken programma’s van de Nederlandse radio, en afgelopen vrijdag was het duo weer even samen te horen tijdens Siebelink en Stenders op KX.
Binnenkort zal Jeroen eenmalig een programma maken voor KXradio; hou de site in de gaten voor de definitieve aankondiging!

Einde nieuwsbericht!

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *