Club van niKX Nieuws

Hallo KX vrienden en vriendinnen! Het is weer tijd voor een update!


Premiere Oasisfilm: Lord don’t slow me down!

De heren van Oasis hebben een film gemaakt, getiteld “Lord don’t slow me down”. Deze film zal in Januari 2007 in de bioscoop te zien zijn. Dat duurt ons natuurlijk v?ɬ©?ɬ©l te lang! Vandaar dat we van 13 tot en met 17 november kaarten gaan weggeven voor de premiere van deze film. Zondag 19 november zal deze plaatsvinden op een toepasselijke locatie: Best Pub O’Reilly’s in Amsterdam! We hebben een gouden envelop van de platenmaatschappij gekregen met een zeer beperkt aantal premierekaarten…en die gaan we aan jullie weggeven! Luister binnenkort dus naar KX om de kaarten te winnen!

Meer film: Speciale voorstelling “Horozonica”

Horizonica is de “spooky”film waar o.a. Rob Stenders en Henk Westbroek vrijwillig in spelen, en je kunt deze acteerkunsten aanschouwen in een eenmalige exclusieve vertoning! Ben je ge?ɬØnteresseerd in een avond KX-vrienden en vermaak?
Geef je dan op voor deze speciaal georginseerde vertoning van Horizonica, exclusief voor en door KX luisteraars!

De locatie en kosten zijn nog onbepaald, maar de locatie zal waarschijnlijk Eindhoven zijn, op een weekenddag in december 2006. Je hoort daar spoedig meer over.
Om het allemaal geregeld te krijgen, willen de organisatoren graag weten hoeveel animo er is voor deze speciale voorstelling.
Dit is natuurlijk is ook je kans om een gezicht bij een forumlid of chatgenoot te plaatsen, dat alles onder het genot van Rob’s acteertalent!

Als je ook langs wil komen, stuur dan even een mail naar horozonica@kxradio.nl en vermeld daar even in op welke (onderstaande) data je tijd hebt om met een bak popcorn op schoot film te kijken, en verneld ook even met hoeveel personen je langs wil komen.
We houden je dan natuurlijk op de hoogte over de voortgang van deze voorstelling!

De mogelijke data zijn:

2 december
3 december
9 december
10 december
16 december
17 december


Zeker naar KX luisteren: December 2006!

December vorig jaar stuurden we nog de langste lijst van Nederland richting je speakers, de Freak 10.000.
Het draaiboek van dit evenement ligt sindsdien al klaar om ook dit jaar weer gebruikt te worden, maar we gaan het onszelf weer niet makkelijk maken, we gaan het namelijk weer anders doen. Wat? Dat houden we nog even geheim, maar December wordt een verschrikkelijk mooie muziekmaand bij KX…ook voor je mp3 speler!

?Ǭ†

Okay, that’s it for now!

Groeten,

?Ǭ†

KXradio-team

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *