EP Verhuizingen SARL

Zoals bijna iedereen weet, is het de gewoonte in het Europees Parlement dat eenmaal per maand het Europese Parlement in zijn geheel verhuist, voor slechts enkele dagen, naar Straatsburg. De volledige staf medewerkers en gans de kantoorinventaris (inboedel) moet mee.

PetitieWaarom? Het is de wil enkel en alleen van Frankrijk. Dit kost alle andere deellanden 99% van de rekening (200 miljoen euro per jaar).

Een aantal leden van verscheidene partijen en van verschillende landen is met een aktie begonnen om deze verkwisting te doen stoppen.

Om dit onderwerp in te schrijven in de agenda van de Europees Commissie zijn er enkele miljoenen handtekeningen nodig. Op dit ogenblik geeft de teller meer dan 1.200.000 handtekeningen aan en hij blijft draaien.

Help?Ǭ†mee om het tweede miljoen te bereiken. Daarvoor?Ǭ†ga je naar de site: http://www.oneseat.eu en teken de petitie om aan deze ongerijmde verkwisting een einde te maken.

Nederlands links en rechts, groen en paars steunen deze petitie al. Teken de petitie of kom met 1 goed argument waarom deze verhuizing zin heeft…

Dank aan familie Baijens!

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *