Kaarten winnen voor de platenbeurs op KX!

?Ǭ†

Hey KX-er! We hebben weer wat nieuws voor je!

Zaterdag 5 en zondag 6 april zal KXradio live te horen zijn vanaf de Mega Platen en CD-beurs te Utrecht! Vanaf 11:00u tot 16:00u zenden we vanuit de Jaarbeurs in Utrecht. Deze beurs is geweldig voor alles wat maar een beetje liefde voor muziek heeft. Natuurlijk gaan we terplekke op zoek naar bijzondere platen en verhalen, en proberen we natuurlijk zelf ook nog een paar mooie elpee’s te scoren. De komende twee uitzendingen van Siebelink en Stenders (vrijdag 14:00u-16:00u) kun jij kaarten winnen voor deze Mega Platen en CD- beurs!! Luister dus naar KX en kom zeker ook even langs bij de KXradio-studio in de Jaarbeurs!
?Ǭ†?Ǭ†
Aanstaande zaterdag 29 maart zal KXradio vanaf 21:00u de finale van Het Geheim van Starsound live uitzenden. Met Fred Siebelink als locatiepresentator en Rob Stenders achter de microfoon zal het vast weer een bijzondere en KX-gezellige avond worden. Starsound Studio is een oefenruimtecomplex van 9 ruimtes, poppodium en recordingstudio, centraal gelegen in Nederland.
De zes finalisten die gaan strijden om de eerste plaats zijn:
-?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ† Alura
-?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ† Reflected
-?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ† Gladius
-?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ† Inflict
-?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ† Santanero
-?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ† Desir?ɬ©e Coumans

?Ǭ†De jury van deze avond bestaat uit:
-?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ† Rob Stenders
-?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ† Henk Westbroek
-?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ† Fred Siebelink
-?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ† Tijs van Liemt (muzieksamensteller 3FM)
-?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ†?Ǭ† Erroll Antonie (A&R manager EMI)

De hele finale zal live in beeld en geluid worden uitgezonden op www.kxradio.nl.
Wil je erbij zijn? De zaal gaat open om 20:30uur en de toegang is gratis! Kom naar Starsound Studio, Ceylonlaan 7, Utrecht.
?Ǭ†
Na lichtelijk geworstel met de”pimp my hyve” optie van de KX hyve is het dan eindelijk zover. De KX hyve is gepimpt en heeft een moderner jasje gekregen. Nu is het van belang om veel mensen lid te gaan maken en het lekker up to date te houden van allerlei zaken rondom KX. Neem gauw een kijkje op onze nieuwe hyves pagina!?Ǭ†
http://kxradio.hyves.nl/

Tot zover de nieuwste KX-nieuwtjes uit de Club van NiKX-mailing…

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *