NederlandinEuropa

Via www.21minuten.nl kan je aangeven hoe jouw Nederland eruit ziet en je verwachtingen voor de toekomst zijn… onderstaande mail wil ik graag met jullie delen om je gedachten weer eens over Europa te laten gaan:

Het onderzoek naar wat Nederlanders vinden van Europa, trok begin dit jaar ruim 100 duizend bezoekers. De website www.nederlandineuropa.nl was met recht succesvol te noemen! De site is nu vernieuwd: u bent van harte welkom om aan een discussieforum over actuele Europese onderwerpen deel te nemen.

Op de website kunt laten weten wat u belangrijk vindt in Europa, en wat niet. De eerste onderwerpen die worden behandeld zijn:
?Ǭ? Hoe moet Europa innoveren?
?Ǭ? Waar liggen de grenzen van Europa?
?Ǭ? Wat doet Europa bij een energiecrisis?
?Ǭ? Hoe voorkomt Europa dat kernwapens worden verspreid?

Ieder onderwerp valt onder een van de bredere thema?¢‚Ǩ‚Ñ¢s (uitbreiding, economie, veiligheid en energie) die in het offici?ɬ´le regeringsdocument de Staat van de Europese Unie 2007 aan de orde komen en worden gezien als belangrijk voor Nederland in Europa in de komende periode.

Naast het forum kunt u op www.nederlandineuropa.nl ook meer informatie vinden over deze thema?¢‚Ǩ‚Ñ¢s. U kunt lezen over het standpunt dat de Nederlandse regering inneemt en de ontwikkelingen van de thema?¢‚Ǩ‚Ñ¢s in een breder historisch perspectief plaatsen. Links en publicaties op de website geven een zo volledig mogelijk beeld van de Europese ontwikkelingen.

Tot slot kunt u op de site een nieuw weblog van minister Bot vinden. De minister vertelt in dit ?¢‚ǨÀúBotblog?¢‚Ǩ‚Ñ¢ regelmatig over zijn recente Europese ervaringen.

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan de website. Als u ge?ɬØnspireerd raakt, aarzel dan vooral niet om uw mening te geven.

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *