Nieuwe programmering KXradio

Even ademhalen… tis ff een bulk aan info, maar wel handig te weten:

We hebben weer even aan de puzzle gezeten voor de nieuwe programmering maar hij is er!
Alweer een volwaardiger station want we zijn nu bijna elke dag voorzien van gepresenteerde programma?¢‚Ǩ‚Ñ¢s tussen 09.00 – 23.00 uur.

We mogen ook weer een paar nieuwelingen aan je voorstellen:
Het duo Q en Q komt ons versterken onder het alias Wouter van der Goes en Jeroen van Inkel.
Evelien de Bruin, die veel radio gemaakt heeft bij 3FM en Radio M en die tegenwoordig in het Hart van Nederland zit komt een programma op dinsdagmiddag verzorgen.
Verder begroeten wij Gruppos Sportivo?¢‚Ǩ‚Ñ¢s Hans Vandenburg (per 1 maart, hij is nu nog op vakantie) en Volkskrant journalist Gijsbert Kamer als nieuwe DJ?¢‚Ǩ‚Ñ¢s.
Bijzonder welkom ook voor SuperrrrrrrrrrrrrFred van den Bol die ook per 1 maart start. Hij was 1 der talentvolste van Yorin FM. Ik aasde al een tijdje op hem en heb deze prettige eigenzinnige idioot gelukkig kunnen strikken.
DJ Amber is ook nieuw, zij gaat op donderdagavond een feestje der herkenning organiseren in een mix van soul, funk, disco en wat prettige buitenbeentjes. We gaan nog niet naar house, nog lange niet,nog lange niet.
Verder begroeten wij Frank Huybers en Maarten Daam op KX. Die eerste gaat op vrijdagochtend voor KX gaat de zon op presenteren en die laatste is op zaterdagmiddag tussen 4 en 6 te vinden.

Nieuw

Peter Doolaard die op die plek zat gaat van maandag tot en met donderdag van 4 tot 5 de canon van de popmuziek met jullie samenstellen. De door jullie bedachte suggesties wordt uiteindelijk de canon van de popmuziek. Succes met die mooie verantwoordelijkheid. Verder zal hij jullie op de hoogte houden van de release van nieuwe albums en verteld hij het verhaal achter de leuke (geheel arbitrair) Nr 1 hits van Amerika, Engeland en Nederland.
Verder zijn we gelukkig met Mark van den Akker die naast zijn avondprogramma ook het daglicht eens uit gaat proberen.
1?Ǭ†van de grootste radio talenten van deze tijd, Bert van Lent, hebben we tijdens een etentje gedwongen om naast zijn eerlijke werk op een niet nader te noemen radiostation, 2 programma’s voor KX te gaan doen. Woensdag avond tussen 9 en 11 en zaterdagmiddag van 2 tot 4.
We zijn ook nog bezig voormalig 3FM jock en rechterhand van Edwin Evers, Cobus Bosscha toe te voegen aan onze line up. Die moet nog even een ja krijgen van zijn eerlijke werk en het is rond.
Voor alle andere details check deze site want daar staat het uitgebreide spoorboekje van ons station op.
Wij hopen dat jullie ons schema net zo leuk vinden als wij.
Veel plezier ermee,

Groet,
Rob Stenders

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *