1 film

Welgeteld 1 film?Ǭ†haalde Muziek op TV… wel een dijk van een muziekfilm… maar daarover hieronder meer.

Gelukkig hebben mijn companen meer dan voldoende andere tips voor muziekminnend Nederland gevonden. Check de link voor Kaiser Chiefs, rap, Electric Proms, CCC Inc, The Feeling, Gnarls Barkley, The Killers (alle3 in Abbey Road) en Candy Meets Hans Dulfer… toch tevreden?

En nu: die ene film…

Nog voordat Help! op dvd verschijnt, wordt de film ook op televisie uitgezonden. Zo vaak wordt deze film niet op tv uitgezonden, mooie Help!reden om er eens voor te gaan zitten. Niet voor het verhaal, of je moet in sprookjes geloven. De offerring aan de vinger van RINGo zorgt ervoor dat het Britse viertal op de vlucht moet. Zoals iedereen weet helpt het zingen van liedjes daarbij.

End of Part One. Intermission. End of Intermission. Part Two.

Misschien is de soundtrack van deze tweede Beatles-film nog wel beter dan die van de eerste. Verder is het alleen verantwoord deze film te gaan bekijken als je van een realistisch scenario houdt?¢‚Ǩ¬¶ NOT! Wel doorspekt met gortdroge Britse humor. Met name de openingssc?ɬ®nes staan me nog helder voor de geest. Mocht het je bevallen kan je alsnog de dvd gaan halen! Check deze link oftie al beschikbaar is…

Look, John, I?¢‚Ǩ‚Ñ¢ve had some great good times with this finger, and how do you know I wouldn?¢‚Ǩ‚Ñ¢t miss it?

Zaterdag 27 oktober, 20:50-22:20 op BBC2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *