Geen WK meer, wel muziek op TV

Het ongelofelijk slechte scheidsrechterscorps van dit WK heeft ervoor gezorgd dat ik geen wedstrijd meer hoef te zien. Teams die ervoor streden als Nederland, Spanje en Australi?ɬ´? zijn uitgeschakeld door scheidsrechterlijke dwalingen. Nederland had daarbij nog het meeste aan zichzelf te wijten. Eerdere fouten door scheidsrechters in het toernooi bij deze stommiteiten opgeteld verlegd mijn blik naar de Muziek op TV.

Na het festivalgeweld van de afgelopen weken houdt het maar niet op. James Blunt krijgt zaterdagavond zendtijd op Net5. En aandacht voor de Liveconcerten op MTV, al blijft het telkens een verrassing wat je krijgt als je ’s nachts om 0.00 inschakelt op dit net.

Daarom de blik gericht op een tweetal filmjuweeltjes die jullie niet mogen missen, lieve kijkbuisvriendjes en -vriendinnetjes! Vrijdag Snatch en zaterdag Apocalypse Now. Met name de eerste is een persoonlijke favoriet van zowel FransOmatic als van ondergetekende!

Docutechnisch pakt Het Uur van de Wolf weer uit. Dinsdag, woensdag donderdag… Golden Earring, kunstfluiten en Rex Gildo! Vlak voor dit docugeweld op dinsdagavond nog een half uurtje bezinning… voor het antwoord van Bas Haring op de vraag: Kunnen negers beter dansen?

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *