Lage Landen en Zuid-Afrika

Deze hadden jullie nog tegoed: Het weekend van vorige week zat ramvol absolute aanraders. RKC won overtuigend nadat Reuser was ingebracht en mede dankzij (wederom) Theo Zwarthoed.

BoudewijnZaterdag: voor de tweede maal dit seizoen naar het Chass?ɬ© in Breda!?Ǭ†Met een heerlijk programma toert gezwinde grijsaard Boudewijn de Groot door de theaters. Na de pauze enkele hits uit het verleden, maar vooral ook onbekendere oldies. Voor de pauze hoogtepunten uit zijn laatste werk genaamd Lage Landen. Ikzelve was zeer onder de indruk van de uitvoering van voor de pauze. Wereldnummers in dito uitvoering. Wauw! Inclusief een nog nooit door mij aanschouwd duel tussen mond harmonica en viool.

Dit geheel vooraf gegaan door heerlijk eten in de Brasserie en afgerond met een uitgebreid bezoek aan Front, dit alles vergezeld door een uitermate leuk gezelschap! Speciale dank ditmaal aan de chef, niet alleen voor de sashimi (niet op de kaart) en hij kon als enige een fraaie absint voor onze neus zetten. Volgende keer heeft het bedienend personeel de cocktail-cursus gehad, dus er ligt weer een uitdaging!
’s Nachts thuisgekomen bleek PSV eenvoudig over het hobbeltje Willem II heen te stappen.

De dag erop naar Paradiso (first time, geweldige zaal!) voor fulltime Zuidafrikaan Gert Vlok Nel. We werden echter zeer aangenaam verrast door het voorprogram in de persoon van Riku Latti. Uitstraling, strot en liedjes waren dik in orde. Singasongwriter in het Zuidafrikaans. Meteen een cdtje van hem gekocht en gesigneerd door de meester zelf. Helemaal blij!

Inmiddels zijn we alweer een week, een periodetitel voor RKC en heerlijk luistergenot Riku Latti, afgewisseld met Kings of Leon verder… wat een aanraders!

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Meer Riku kan je vinden op http://www.riku.co.za/
    Let wel, dit is in het Zuid-Afrikaans… 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *