Somewhere….

Een weekje voor de boeg met veel muzikaals! Op de docu’s kan ik nog niet ingaan, op moment van tikken nog niet bij mij bekend, en op het moment dat jullie het op de gebruikelijke locatie lezen, heb ik geen tijd te tikken… dus check de link. Kneiter Blues Brothers, outsider The Man with the Golden Arm en… een sprookje… The Wizard of Oz!!

Het is weer eens zover. Ondergetekende besluit een familieverantwoorde musical op te nemen in deze rubriek. Het neeschuddende mede MOT-redaKXieteam virtueel negerend, wil ik jullie deze zaterdagmiddag uit te nodigen voor de Wizard of Oz uit 1939. Zes dagen na haar premi?ɬ®re besluiten Stalin en Hitler dat ze Europa onderling gaan verdelen. Om even het tijdsbeeld te schetsen. Judy Garland neemt Scarecrow, Cowardly Lion en Tin Woodman en en passant de hele wereld mee naar een andere wereld.

Wizard of Oz?Ǭ†

Mijn testosseronenhartje maakt een sprongetje bij zoveel blijheid en muziek. De versie met Diana Ross heeft het nooit gehaald bij het originele We?¢‚Ǩ‚Ñ¢re Off To See The Wizard?¢‚Ǩ¬¶ allemaal?¢‚Ǩ¬¶ WIZARD OF OZ!!!! Resultaat: Oscar voor de best score en het liedje ?¢‚Ǩ?ìOver the rainbow?¢‚Ǩ¬ù. Een regenboog?¢‚Ǩ¬¶ hum?¢‚Ǩ¬¶op internet wordt vlijtig doorgediscussieerd over de conneKXie tussen deze film en Pink Floyd?¢‚Ǩ‚Ñ¢s Dark Side of the Moon. Maar dat komt me natuurlijk op een waarschuwing door Ome Piet te staan. Al doe ik niKX goed in deze recensie, ga kijken?¢‚Ǩ¬¶ fijn luisteren?¢‚Ǩ¬¶ en ouderwets genieten! -Zwijmel-

A heart is not judged by how much you love; but by how much you are loved by others.

Zaterdag 29 september, 14:05-15:50 op ?É‚Ä??É‚Ä?N

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *