Wall of Sound

Ergens een opvallend a4tje zien hangen?

Vraagstelling: Hoe kan je op een lowbudgetmanier de rest van Nederland op de hoogte brengen van het bestaan van KXradio?

Natuurlijk werkt structurele mond-op-mond reclame. Het aantal mensen dat je ermee bereikt is echter relatief klein of ze zijn pragmatisch doof en eigenwijs en daarmee voor eeuwig veroordeeld tot ether, luistercijfers en format.

Hoe bereik je veel zielen, raken ze geprikkeld op een ludieke manier en werk je meteen aan de naams- en merkbekendheid van KXradio? was een vraag waarover dm, byebye en ondergetekende zich onlangs nonchalant en per ongeluk bogen. Daarbij kwamen we via gele kabouters en studenten bij het volgende plannetje.
Op de volgende drie webpagina’s vinden jullie een even groot aantal pdf-bestandjes. Deze documentjes kan je op je eigen printer, of beter nog die van de baas, uitprinten. Iedereen drukt wel eens per ongeluk 50 maal een fullcolor documentje uit, toch? Dat kan de beste, dus jou, overkomen… Ook aan de kleinere portemonnees is gedacht: er zijn drie versies, waaronder een milieu- en tonervriendelijke versie…

http://www.siejoe.nl/wp-content/kx-flyer.pdf
http://www.siejoe.nl/wp-content/kx-flyer2.pdf
http://www.siejoe.nl/wp-content/kx-flyer3.pdf

Vervolgens neem je een schaar en je knipt langs de stippellijntjes zodat strookjes onderstaan. Aanrader voor de onhandigen en luierikken: Dit kan je eventueel (onder streng toezicht van volwassenen) door je kinderen laten doen.

Zoek vervolgens een droge locatie waar veel mensen op zoek zijn naar iets… prikborden op universiteiten, personeels- en sportkantines, supermarkten, buurt- en verzorgingshuizen, ben creatief… en niet/plak/punaise het formulier op een goed zichtbare, correctie: d?ɬ® beste plek op het bord.

Belangrijk: voor je wegloopt scheur je 1 van de strookjes eraf!

Vervolgens post je hieronder de locatie waar de a4tjes zijn komen te hangen, dat enthousiasmeert andere forumisten tot het volgen van je goede voorbeeld.

Mooi is ook het maken van een (digitale) foto van de locatie waar een KXradio a4tje hangt, nadat je nog een strookje hebt afgescheurd, zodat het voor degenen die de foto ziet lijkt of er al minstens 1 extra iemand een strookje heeft meegenomen!
Nieuwsgierigheid wordt onze bondgenoot!
KXradio.nl ? wasdanouweer… hum… toch maar ff strookje afscheuren!

Kost je niet meer dan een (aantal) velletje(s) papier, wat inkt, afschrijvingskosten van je schaar, eventueel een pleister en een middel om het a4tje mee op te hangen.

Geef ook eens iemand anders dit papiertje kado, plak het op in de wc op op het prikbord van vrienden en bekenden, ben creatief!

Cre?ɬ´er overal in Nederland een Wall of Sound ter grootte van een a4tje en draag bij aan het geestelijk welzijn van Nederland!

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *