CrimineElftal

Door een sportberichtje werd ik getriggerd om een elftal te verzinnen waarin de kleine en grote criminelen een basisplaats verdienen. Ben coulant, ook de niet-criminele, maar dubieuze figuren mogen meedoen.

Ik heb getwijfeld of er een elftal druggebruikers te maken is, maar helaas… of weten jullie er nog meer? Collega Bart S. heeft al zeer nuttige bijdragen geleverd, waarvoor dank! Maar onze selectie kan nog wel wat namen gebruiken, want voor je het weet zit er weer 1 vast. Waarom hebben we zoveel moeite om verdedigers en middenvelders te selecteren? Wie zien we over het hoofd?

Trainer:
Karel Bruckner, trainer van Tsjechië piste buiten de pot en zet zijn buitenechtelijke zoon in de selectie van het Tsjechisch elftal. Dan ben je onze man!

Op doel:
Carlos Higuita heeft in de cel gezeten voor druggeld-loopjongen-activiteiten (mooi woord) en verdringt daarom Stephan Postma van de basisplaats. Die voelt zich enigszins genaaid (ook door zijn vriendin).

Achterin (niet Stefan Postma, erg flauw) de verdediging:
Theo Lucius bracht drie dagen door in de cel door illegale vuurwerkhandel, en volbrengt een werkstraf van 80 uur. Altijd fijn een explosieve, hardwerekende back.
Oleaguer Presas verwondt een Spaanse agent met een steen en draagt zo zijn steentje bij aan dit elftal. Wellicht wacht hem een tweejarige celstraf, twee jaar in de selectie van Ajax blijven lijkt me een grotere straf.

Middenveld:
Ferne Snoyl sloeg zijn vrouw en zat daarvoor vast, zijn losse handjes grijpen deze kans aan om te bewijzen dat hij ook kan schoppen.
Paul Gascoigne drinkt graag, en leeft zich graag uit op zijn vrouw en in het vliegtuig. Befaamd is zijn voetbalpartijtje in een vliegtuig, maar hij deed veel meer. Daarom is hij onze onbetwiste aanvoerder.
Speelt Diego Armando Dopey Maradonna als aanvaller of aanvallende middenvelder in ons team? Hij speelt sowieso, als hij geen verplichtingen in een afkickkliniek heeft.

Aanval:
Glen Helder gokt op een basisplaats en dat doettie dit keer wel goed. Naast zijn gokverslaving is hij veroordeeld voor bedreiging, belaging, mishandeling en vuurwapenbezit.
Mutu nam coke en daarmee afscheid van Chelsea, de club die hem 13 miljoen pond (Sterling niet coke) in rekening brengt voor dit akkefietje. Inmiddels voetbalt hij weer, zoekt inmiddels regelmatig de lijntjes van het strafschopgebied op.
Gilles de Bilde, wie kent hem niet? Kwam naar Nederland omdattie in België niet meer geliefd was. Hij sloeg een oud-ploeggenoot en twee verpleegsters.

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *