Finales in zicht!

Sportieve spanning beheerst de Siejoe.nl hoofdredactie. Op vele vlakken zal deze week de ontknoping volgen. Daar waar een kampioenschap van PSV en met name RKC een kwestie van tijd leek, wordt het voor de laatste errug spannend. Sterker nog: ze hebben het niet in eigen hand. Komende vrijdag moet RKC thuis tegen Fortuna Sittard (komt allen!) meer punten halen dan Volendam uit tegen ADO Den Haag. Dat volgt een feestje in Waalwijk anders rest de teleurstelling. Het verhaal in de eredivisie is bekend, als woensdag en zondag Ajax allebei de keren wint, moet PSV gelijkspelen uit tegen Vitesse om kampioen te worden.

Maar er is meer! Kersverse mede-auteur Quickers bestijgt komende woensdagavond in de Reeshof in Tilburg (gaat allen!) de pedalen om het Tilburgs wielerkampioenschap op zijn naam te schrijven! Jawel! Vol spanning is het wachten op een terugblik vanuit het peleton. Dan weet u meteen waar dit talent staat als voorbereiding op het Nederlands Kampioenschap volgend jaar. De Olympische Spelen zal hij niet halen, maar hij weet pas enkele weken aan welke voorwaarden hij moet voldoen, wellicht helpt een eindsprintje hem nog…

Om dan maar te zwijgen over de wekelijks terugkeren squashpot op donderdagavond, daar staat meer dan geld op het spel… de eer! Vorgie weken hervond ondergetekende zijn blakende vorm, wellicht komt deze week zijn tegenstander er wel aan te pas. Verder voelde ik zonnestralen, het gras lonkt weer… enthousiastelingen voor een zomerpotje voetbal (locatie ergens in Tilburg) kunnen zich aanmelden in rijen van zes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *