’t Vaartje – Veldzicht

Alsof iemand er op dit verslag zit te wachten, het wedstrijdverslag van cafévoetbalteam ’t Vaartje!

Het eerste potje zit er weer op. Na een aantal weken zomeravondballen, ging gisteren het reguliere cafévoetbal voor ’t Vaartje weer van start. Het altijd lastige Veldzicht was de tegenstander. Zij zaten al vijf wedstrijden in voorbereiding, wij misten een aantal spelers… vooraf excuses te over.

De eerste helft ging gelijk op, met als uitzondering onze passing. Deze was van een bijzonder matig niveau. En toch wisten wij na de verdiende, maar gelukkige 0-1 een mooie gelijkmaker in het net te krijgen. Vijftig procent van het aantal aanwezige Stannen was hiervoor verantwoordelijk. Lang genoten we niet van de stand, wellicht de oudste speler van het veld maakte ietwat gelukkig de 1-2.

In de tweede helft verliep de passing iets beter, maar kwamen we er maar moeizaam uit. Het laatste kwartier drukten we de tegenstander wel goed terug, met kleine kansjes en afstandschoten tot gevolg. Met iets meer geluk had de gelijkmaker zelfs van mijn voet gekomen – weer eens wat anders dan een eigen goal – maar ik raakte deze bal maar half. Geen bloed, veel zweet en nauwelijks tranen, een terechte overwinning voor een bijzonder sportieve tegenstander.

Smaakt dit naar meer? Reageer op dit bericht, raad het aantal eigendoelpunten dat ik vorig jaar hebt gemaakt en maak kans op twee vrijkaarten voor de volgende thuiswedstrijd op 20 september tegen VOK inclusief meet en greet met de spelers!

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *