Dag Pollie

Wat is dat?
Vandaag hebben we Pollie na dik 12 jaar trouwe dienst, laten inslapen. De tumoren en waarschijnlijk een lichte tia werden haar de afgelopen dagen teveel. Zaterdag nog aan het stoeien met Wolfje, zondag viel ze af en toe om en maandag werd dat nog meer. Ze at al twee dagen niet meer en moest enkel overgeven. Gisteravond besloten dat we haar rustig in zouden laten slapen, en dat is vandaag gebeurd.

Vanmiddag en op weg naar de dierenarts bleek hoezeer ze naar rust verlangde. Maar toch, er waren twee slaapspuitjes voor nodig, mevrouw wilde zonodig alles blijven volgen. Zelfs toen ze ingeslapen was, bleven haar ogen open, niet dicht te krijgen.

Wolfje is nu dus alleen, zal een rare nacht voor haar worden. In de nabije toekomst, als de tijd rijp is, zullen we haar moeder laten worden. En daar blijft dan vast wel weer een dochter van in huis wonen. Maar da’s nu erg ver weg vooruit.

Wij denken nog een poosje terug aan Pollie. Twaalf jaar in het paradijs op aarde, nu gezellig bij Fokkie, Dotje, kleindochter Dizzy en dochter Fox. Ben benieuwd of ze er tractors hebben…

Lekker in de trekker

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *