Maandagochtend

Gisteren was het minder met pa. Omdattie moet stoppen met de pijnstillers (die schadelijk voor de nieren zijn) en nu op paracetamol zit, hattie veel buikpijn. Het puntverlies van Ajax deed em wel goed…

ff resumerend: hij krijgt elke dag standaard een 7 verschillende pilletjes welke allemaal een gunstig of minder gunstig effect hebben op 1 van de volgende zaken, waar hij in meer of minder mate last van heeft:
– stoma, als gevolg van operatie verwijderen darmkanker
– tweetal “netjes” in zijn buik om darmen omhoog te houden
– chronische pijn?Ǭ†
– niet meer mogelijk zonder pijn te zitten (alleen in speciale stoel)
– kunsthartklep en daardoor dun bloed
– maagzweer
– wintertenen (de hele vel van zijn voeten af)
– geen doorbloeding meer in zijn voeten
– kunstgebit

Gisterenavond wist ons ma – na haar derde ziekenhuisbezoek die dag – te melden dat er een internist was gekomen, welke vertelde dat het vermoedelijk geen infectie aan de urinewegen, maar een ontsteking aan de nieren was. Hij kreeg antibiotica, dat werd gehandhaafd… kijken of het helpt.

Vanochtend belde ik em en toen wist hij te melden dattie minder moest gaan eten – yeah right! Maar goed, volgens hem was dat zo, hij woog 75 kilo! Was jaren gelden dattie zo zwaar was. Terwijl hij bijzonder weinig eet, maar goed.

Vanochtend volgde een gesprek met de di?ɬ´tiste en vermoedelijk meer onderzoeken. We hebben alle gelukwensen overgebracht, dank daarvoor!

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *