Ziekenhuis deel zoveel

Ook 2007 redden we niet zonder ziekenhuisopname van ons pa. Pa is vandaag weer naar het ziekenhuis gegaan voor een spoed controle. Natuurlijk met de gebruikelijke tegenzin, maar wat moet, dat moet.

De afgelopen twee dagen heeft hij continu koorts, rillingen en is misselijk. Weinig slaap en nog minder eten. Vanochtend kon hij nauwelijks op zijn benen staan.

De huisarts heeft vandaag zijn bloed onderzocht. Waarschijnlijk betreft het een ontsteking en da’s niet handig in verband met zijn hartklep. Vandaar dat ons ma met em naar het ziekenhuis is voor een extra grondige check.

Het lijkt vooralsnog niet datgenen te zijn waarvoor hij de afgelopen jaren telkens terugmoest. Toen waren darmen in elkaar geklit en liep zijn stoma niet door. Nu loopt zijn stoma vooralsnog wel.

Dus wederom afwachten.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Even een update:

    Toon heeft een kamer gekregen in het Maria Ziekenhuis, dus das wel fijn (in tegenstelling tot een kamer in het Elisabeth in Eindhoven dan). Hij heeft 39 graden koorts en een ontsteking in z’n urinewegen, en waarschijnlijk dat de nier die hij nog heeft niet goed functioneerd.

    Morgen krijgt hij een onderzoek, maar hij zal op zijn minst dit weekend in het ziekenhuis blijven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *