“Maar waarom dan?” “Vraag me niet waarom.” De exacte dialoog over de naam van dit gerecht. Al sinds ik mijn allerliefste ken, ken ik dit …

Caloriet-mie
“Maar waarom dan?” “Vraag me niet waarom.” De exacte dialoog over de naam van dit gerecht. Al sinds ik mijn allerliefste ken, ken ik dit …
Droge rijst. Perfect droog gekookte rijst. Uit een rijstpan. Of in ons geval een hooimadam. Daar hebben we niet zoveel mee. Die nemen we ongezouten …
In muzikale sferen raak je met de gamba een gevoelige snaar. De viola da gamba of beenviool is een bas-versie van de viool die op …
De Prunus armeniaca, wat is niet waar? In ArmeniĆ« hebben ze er een postzegel van. In 2010 ging de inzending van dit land over een …
Hazelnootpasta. Eerlijk is (h)eerlijk. Niet altijd mijn favoriet geweest. Vroeger was het Pasta Choca wat de klok sloeg. Ik zag twee beren… Inderdaad, vaak in …
Ik zou dit stukje graag willen beginnen met een verslag van ons bezoek aan Prato. Toscaanse stad met haar prachtige Piazza del Duomo, Ponte Mercatale, …