1 januari 2009, donderdag

Zonnig en waaierig

Na zo’n nacht als gisteren hebben we lekker uitgeslapen tot een uurtje of 11. Vannacht heb ik het wel houd gehad zeg. We gingen rond 4 uur, half 5 het bed in, en rond 6 uur ben ik wakker geworden omdat ik het koud had. Rond 8 uur en 10 uur ben ik ook nog wakker geweest en heb ik m’n pyjama maar eens aangedaan en de fleece-deken er extra overheen gegooid. Anton heeft het juist flink warm gehad en gezweet. Vanmiddag dus maar eens het beddengoed gewassen en de kussens weer een keer buiten laten luchten. Het was vandaag toch een lekker relaxed dagje luieren. Het enige dat we vandaag nog meer op stapel hadden was pas rond 5 uur ’s middags. Barend en Aniet waren ergens in de middag naar hun eigen plek op de camping verhuisd, dus die kwamen ons rond die tijd ‘ophalen’. Op richting Peter en Diane!

Peter en Diane waren met 2 grote bussen die ze tegenover elkaar hadden gezet, en ze hadden 2 zonneschermen die ze lieten overlappen zodat ze een gezellig groot stuk schaduw hadden. Ze waren ook met een ander stel en hadden een hond, een grote labrador genaamd Jim, bij. Diane had al eerder (gisteren of vanochtend) het beslag voor power en blue cod gemaakt, en Peter was ze op de barbie aan het bakken op de bakplaat. De power vonden we allebei lekkerder dan de blue cod. De power was een soort zacht koekje van beslag waar vis en iets anders in zat, en Peter bakte die op de bakplaat zodat ze aan beide kanten een beetje bruin maar nog wel zacht waren. De blue cod is een soort witvis die Diane ook in beslag had gedaan en waarvan het leek alsof het gefrituurd was, maar dat weet ik niet zeker meer. Ook lekker, maar de power was lekkerder. Daarna had Peter nog kleine stukjes steak gebakken, en die waren ook heel erg lekker, lekker mals.

Barend en Aniet zijn maar kort gebleven, die wilden vanwege Barends verjaardag met z’n 2-en eten. Anton en ik zijn niet veel later ook weer gegaan (we hebben wel de Amaretto voor Peter en Diane achtergelaten), maar toen we in Arrowtown waren hadden we alletwee eigenlijk geen trek meer. We hebben nog wat rondgelopen en toch nog Dorothy’s gevonden. Dat is een bioscoop/café/boekenwinkeltje dat in de Lonely Planet stond en die Barend en Aniet nog niet hadden gevonden. Erg leuk zaakje, wel klein, waar Anton 1 boek heeft gekocht en ik 2.

Aanbevolen artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *