13 december, zaterdag

Koud in NL

Na een hele nacht, vrijdag op zaterdag, te hebben doorgehaald (om goed moe in het vliegtuig te stappen) zijn we door Tina en mama om 6 uur ’s ochtends weggebracht naar Schiphol. Superlief, aangezien mama daarvoor om 5 uur op moest staan en Tina iets later. Alles verliep goed en snel op de snelweg en we waren ruim op tijd op Schiphol, waar we maar gelijk onze tassen hebben laten sealen. Barend en Aniet kwamen een paar minuutjes later aan, die waren met de trein vanuit Utrecht gekomen. Samen met mama en Tina nog wat gedronken en een broodje gegeten en daarna afscheid genomen en door de douane gegaan.

We hadden al afgesproken dat we in NL niet duty free zouden shoppen. Omdat we een flinke tussenstop in Singapore zouden hebben konden we daar evt. aankopen doen. Daarnaast mag je in Singapore bijna niks invoeren, en het is zonde als je je gekochte spullen moet weggooien.

De vlucht naar Singapore ging goed, lang natuurlijk (13 uur), maar genoeg films op de console voor ons en ieder had natuurlijk ook leesvoer bij. Dat laatste heb ik overigens niet gebruikt. De film (o.a. The Holiday, Hellboy 2, Sisterhood of the travelling pants 2 en de Japanse film 10 Promises to my dog) waren leuk en tussendoor heb ik een aantal pogingen gedaan om te slapen. Uiteindelijk een paar uurtjes slaap, verstrooid over de vlucht, gepakt, maar helaas ging dat bij Anton wat minder goed.

Moet er wèl bij zeggen dat de service van Singapore Airlines erg goed bevallen is!

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. […] Het reisverslag kan je ook nog nalezen! […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *