14 december, zondag

Warm en vochtig in Singapore

In Singapore hadden we dus een stop van 14 uur. Wat ga je dan doen? Wij hebben een gratis bustour gedaan van ongeveer 1,5 uur uur. De gids neemt je dan van het vliegveld naar de stad, waar je dan ook door de douane moet en we onze eerste stempel in het paspoort krijgen (Singapore ingaand). Toen we in Singapore landde regende het, maar gelukkig was dat wat minder geworden toen we met de tour begonnen. Hierdoor konden we toch nog bij een oude tempel stoppen, hadden we anders niet gedaan. Erg mooie tempel om te zien.

imgp4388.jpg

Er zijn zowiezo veel verschillende culturen in Singapore te zien, en dus ook verschillende tempels.Wat ook opvalt is dat het in de stad heel groen is. Er staan heel veel bomen en er is veel begroeiing, wel heel erg mooi. Het was erg leuk om de tour te doen, maar je merkt wel dat het een geplande stad is en leuk detail, onze gids was de stad wel heel erg aan het promoten.

Na de tour zijn we een taxi ingestapt en zijn we in Chinatown uitgestapt. Daar hebben we een tijdje rondgelopen en hebben we, waarschijnlijk als enige toeristen ooit, bij een grote overdekte ongeorganiseerde soort Foodmarket wat gegeten, noodles met …. iets. Heel spannend, maar we zijn geen van vieren ziek geworden! Per toeval zijn we ook nog bij een hele grote Boeddhistische tempel geweest, waar toevallig ook nog een dienst bezig was. Heel veel goud en rood, maar wel erg mooi.

imgp4441.jpg

imgp4468.jpg

Weer op tijd naar het vliegveld gegaan en daar nog wat rondgelopen en bij de Burger King wat gegeten. En toen was het alweer tijd voor de tweede vlucht. Gelukkig een kortere vlucht, en volgens mij heeft iedereen goed geslapen.

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *