Calori?ɬ´n- en vleeschverbranding 2006

Na maandenlange voorbereiding stond enkele weken terug de KX BBQ op de agenda. In een tent van veertig vierkante meters werden op vrijdag voorzieningen getroffen voor het draaien van muziek (7 weken aan MB voorradig) en het online kunnen chatten met de thuisblijvers op maar liefst vier pc’s. Verder werd drank ingeslagen en koel gezet. De zaterdag beloofde redelijk weer, maar werd uiteindelijk heerlijk weer.

Te warm voor voetbal, en toch veelvuldig fanatiek achter een bal aangerend. In eerste instantie FreaKX onderling, vervolgens werd een penalty bokaal vergeven aan Marijn en volgde een partijtje van KX-jocks (Henk Peeters, Peter Doolaard en Rob Stenders, aangevuld met FreaKX in KXshirts) tegen de overige KXfanaten. Door een tactische wissel (Ties Roodhardt kwam net van vakantie terug) en invallende vermoeidheid en duisternis gaven wij een 7-2 voorsprong weg en de eer aan de jocks… 7-10 overwinning leidde ons allen naar de bbq.

Na het vleesverbranden en -schranzen bleef het merendeel tot laat de dorstige mens laven. Temeer omdat in totaal circa 15 mensen beleven overnachten. Eerder die dag was een heus tentenkamp verrezen. De koelkasten werden leger, de verhalen sterker en de oogjes kleiner. Na een gezamnelijk ontbijt op de zondagmorgen zorgden vele handen voor het opruimen van tafels, stoelen en de overige zooi… waarvoor nogsteeds dank! Al met al een succesvolle KX-bbq, een eerste keer die naar meer smaakt eb onvergetelijk lijkt te gaan worden. Er missen onderbroeken, vleesspatels, kabeltjes en een voetbal 😉 Gelukkig hebben we de foto’s nog…

http://www.xs4all.nl/~coenb/kxbbq/
http://www.gelulmetinhoud.nl/fotoalbum.php
http://www.van-oeffelen.nl/BBQ/
http://www.xs4all.nl/~eistrirf/KXbbq/

En kritische nabeschouwingen via:
http://www.kxmedia.nl/kxradio/board/viewtopic.php?t=750

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *