Terwijl steeds meer gevallen van doping opduiken, blijf ik geboeid door de versie van dit jaar. Vandaag weer een fenomenale Rasmussen. En de voetbalkriebels zouden al moeten komen, het voetbalseizoen komt razendsnel dichterbij. Evenals het nieuwe kampioenschap van PSV.

Komend seizoen eens een seizoenkaart van RKC Waalwijk gepakt, om ze zo weer terug naar de Eredivisie te schreeuwen. En dat zullen ze nodig hebben zo zag ik gisteravond in het oefenpotje tegen Top Oss (2-2). Daarom maar even weemoedig terugblikken op 1 van de mooiste ?ɬ®n op 1 van de leukste goals van afgelopen seizoen.

Van Gol (Ruud voor intimi) is met afstand uitgeroepen tot allerbeste voetballer ?ɬ®n aankoop in 1 van de grootste competities (Spanje) en zijn wonderschone goal tegen Valencia als mooiste Spaanse treffer van vorig seizoen. Veel schijven (het lijkt wel damverslaggeving), allemaal 1x raken, erg fraai!

Bij deze blijf ik me kostelijk vermaken. Interlandgoal van Marcus Allback, die tot stand komt omdat een verdediger van de tegenstander in de veronderstelling is dat er gefloten is en daarom de bal maar aan de Zweden geeft.

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Geen kampioenschap voor PSV dit jaar
    Ook voor RKC geen eredivisie, ze worden zelfs geen
    Runner Up

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *