In de week dat ik weer een heerlijke stapel lp’s heb gekocht, waaronder eindelijk Peter Gunn met Fanfare intro van ELP. Goed. Overigens ook Simple Minds live en waarempel platen van Alan Parsons Project en ELO die ik nog niet had.

Deze week kwam ik ook een artikeltje tegen over de vinylofiel eigenaar van Sounds in Tilburg, die ook al bij het KX-clupje hand- en spandiensten verricht. Toch ook daar eens op bezoek.

In diezelfde week is het boek van Rob Stenders uitgekomen. Een project met lange adem, ben zeer benieuwd naar het eindresultaat. Leesvermaak is onder andere te bestellen op de site van KXradio.

Het kriebelt nogsteeds, dus morgen maar eens op bezoek bij Antiquariaat Hagendoorn in Waalwijk. Zeer de moeite waard er eens langs te gaan. Sowieso een leuk straatje, met Hagendoorn als juweeltje vol tweedehands boeken en platen. Alstie het niet heeft staan, zoekt hij het graag voor je op… nog handiger: mail/bel em ff vantevoren. Zijn magazijn is te groot om te stallen in zijn heerlijke winkel. Een winkel zoals ieder winkeltje zou moeten zijn!

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *