KXradio te horen via digitale kabel @Home

Goed KX-nieuws voor Brabant en omstreken!


Na de aansluiting op de digitale kabel van UPC is KXradio vanaf nu ook te beluisteren via het digitale pakket van @Home. Op kanaal 866 kunnen alle abonnees die beschikken over digitale televisie vanaf nu naar KXradio luisteren. Digitale televisie en radio van kabelmaatschappij @Home is te ontvangen in de provincies Noord Brabant, Overijssel, Groningen, Friesland, Drenthe en Limburg.

?¢‚Ǩ¬ùOnlangs is de doorgifte van ons radiostation via UPC gestart”, vertelt Rob Stenders, oprichter van KXradio. “Binnen een maand zijn we nu ook al te horen via @Home en dat is absoluut geweldig! De inktvlek die KXradio heet begint steeds grotere vormen aan te nemen. Het is natuurlijk een mooie ontwikkeling dat steeds meer mensen de mogelijkheid krijgen om ook eens kennis te maken met deze zender.”

Steeds meer Nederlanders hebben inmiddels een aansluiting op digitale televisie, waar digitale radio een standaard onderdeel van is.

“De afgelopen tijd hebben we veel reacties van luisteraars gekregen met het verzoek om ook via @Home te beluisteren te zijn. Dankzij de inzet van het team van @Home hebben we gelukkig aan dit verzoek kunnen voldoen”, vervolgt medeoprichter Ties Roodhardt het verhaal. “Ook in familiesfeer is dit een welkome uitbreiding, want onze beide moeders wonen in het verzorgingsgebied van @Home, dus die kunnen nu ook mooi de hele dag luisteren!”

Nog snel een paar prijzen winnen op KX!
Deze week geven we nog een hoop leuke prijzen weg, waar je niet zo heel veel voor hoeft te doen. Even lid worden van kxradio.hyves.nl of gewoon een mailtje sturen. Wat kun je winnen? T-Shirts, iPod mixers, MP3 spelers, DVD’s en nog meer fijne spullen! Een compleet overzicht en uitleg vind je op www.kxradio.nl/prijzenkast

Marlous L?ɬ?ffelman nieuwe KX deejay
Twee weken geleden hebben we weer een nieuwe deejay aan onze lange lijst van muziekliefhebbers kunnen toevoegen: Marlous L?ɬ?ffelman! Op het CV van Marlous prijken ondermeer de namen van Club Veronica en HEMA, maar de meeste mensen zullen haar kennen van het programma WeekendRick op Radio538. Marlous is iedere donderdag tussen 14:00 en 15:00u te horen met haar programma “Voor de kat zijn KX!”

Langspeellijst 2007 bijna van start!
Al dagenlang zijn we druk bezig met het tellen van jullie stemmen en het oppoetsen van al die duizenden schitterende albums. 1 December gaan we om 09:00 van start, en we stoppen pas als we klaar zijn op 31 December. De reguliere programmering komt dus de komende maand te vervallen. Check www.kxradio.nl voor meer info over dit unieke decemberproject!

Einde nieuwsbericht!

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *