Tagliatelle met Camembert

Voor 4 personen (of 2 dagen eten met z’n 2-en)

Boodschappen:
– Tagliatelle
– rondje camembert (ongeveer 12 cm doorsnede)
– kerriepoeder
– 1/8 crème fraîche
– gekookte ham, zo’n ovaal blik of 2 plakken van 100 gram
– evt knoflook – zout en peper?

De tagliatelle kook je zoals op het pak staat omschreven. De ham snij je in blokjes en de camambert ook, zodat het makkelijker smelt. In een wok verwarm je de crème fraîche, maar het mag niet koken. Zodra de crème fraîche goed vloeibaar is, doe je er evt knoflook bij. De blokjes camembert en de ham kunnen er ook in. Als de camembert gesmolten is, peper, zout en kerrie toevoegen. Peper en zout naar smaak, de kerrie ook, maar de saus mag wel een gelig tintje krijgen. Zodra de tagliatelle klaar is, deze afgieten, bij de saus doen en goed mengen. Pas wel op met opscheppen, want het is machtig (door de camembert)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *