A Disgrace to Criminals Everywhere

Deze week een volle muziek-op-tv-agenda! Check de site (of link rechtsbeneden), want wij inclusief Fransomatic en Mozes hebben weer een aantal niet te missen juweeltjes op de buis! Deze week ook veel films, waaronder 4 april Pulp Fiction, maar die?Ǭ†heb ik jullie al ingevreven. Daarom vandaag jullie aandacht voor Lock, Stock and Two Smoking Barrels (en later deze week As Good As it Gets)… Volgens mij heb ik Lock Stock al ooit eerder aangraden, maar kan geen kwaad dit nog een keer te doen.

De eerste keer dak deze zag is acht jaar geleden en was op puur aanraden van een vriend. Dat wil zeggen eigenlijk had ik al em in de bios willen kijken met een vriendin-in-opleiding, maar dat kwam er niet van. Niet van het filmbezoek en niet van de opbloeiende liefde. En gelukkig maar! Ondergetekende had een leuke avond gehad, dat wel! Maar ik kan het bij deze film niet laten, en bulder en gieber het uit tot tranens en buikkrampen toe geamuseerd. Heb niets of niemand meer in de gaten…

Lock Stock

As you know this puts us in awkward position?¢‚Ǩ¬¶ I don?¢‚Ǩ‚Ñ¢t have enough to continue.

Tot zover de introductie van deze Guy Ritchie in optima forma, wat mag je verwachten? De jongens hierboven zetten hun geld op ?ɬ©?ɬ©n van hen, een zeer getalenteerd pokerspeler. Dit leidt tot bedrog, schuld, wanhoop, diefstal, meer bedrog, wiet en antieke geweren. Hilarische dialogen en karakters. Om ere en paar te noemen, Nick the Greek, Big en Little Chris, Barry the Baptist, Rory Breaker en dan hebben we gemakshalve onze vier vrienden buiten beschouwing gelaten. Verder fraaie rol voor Sting.

and Two smoking barrels

That includes blasphemy as well!

Let op het geluid. De soundtrack is steengoed, daarover later meer. Maar let ook op het voetbalcommentaar in de pub?ɬ¢?¢‚Äö¬¨?Ǭ¶ regisseur en producer worden daarin genoemd als voetballers. Maar goed, meer meer meer niet voor niets is de soundtrack een must in je cd-kast: Hundred Mile High City van de Ocean Colour Scene en The Boss door James Brown bijvoorbeeld. Het kan deze week niet op?ɬ¢?¢‚Äö¬¨?Ǭ¶ we zijn royaal, maar ik kan niet anders, lieve mensen! kijkverplichting en luistergenotgarantie zijn van kracht!

If you hold back anything, I?¢‚Ǩ‚Ñ¢ll kill ya. If you bend the truth or I think your bending the truth, I?¢‚Ǩ‚Ñ¢ll kill ya. If you forget anything I?¢‚Ǩ‚Ñ¢ll kill ya. In fact, you?¢‚Ǩ‚Ñ¢re gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I?¢‚Ǩ‚Ñ¢ve said? Because if you don?¢‚Ǩ‚Ñ¢t, I?¢‚Ǩ‚Ñ¢ll kill ya.

Zaterdag 29 maart, 22:10-00:10 op RTL7

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *