A lot, more, Gilmour!

Maar een paar films die muzikaal de moeite waard zijn deze week… Papillon en A Hard Day’s Night. Maar de week is toch beter gevuld dan menig puddingbroodje! Wat een oorverdovende concerten zijn er te bewonderen op de beeldbuis de komende week!

Er springt er voor mij 1 in het bijzonder uit. Recensie door mijn zeer gewaardeerde Muziek-op-TV-collega Mozes plaats ik hieronder en vraag zometeen formeel zijn toestemming: (dus geniet ervan tot hij mij aanklaagt en ik het van mijn log moet halen)

David Gilmour, de olijke frontman van Pink Floyd, heeft een nieuwe DVD te verkopen. Het is nog een dubbelaar ook met lekker veel live-spul, maar deze DVD bevat ook een documentaire die tijdens het touren werd opgenomen.

Gilmour

Maar we dwalen af?¢‚Ǩ¬¶?¢‚Ǩ¬¶.muziek en nog live ook.
Een deel van zijn optreden in The Royal Albert Hall die deel uitmaakt van zijn solo-tour ?¢‚Ǩ?ìOn an Island?¢‚Ǩ¬ù zal te zien zijn op de BBC. Een spektakel zoals alleen David Gilmour dat kan brengen?¢‚Ǩ¬¶..muzikale perfectie.

David Jon Gilmour, is ooit begonnen in coverbandjes (o.a. Jokers Wild). Zijn vrienden van Pink Floyd vragen hem om in te vallen, om de aan LSD verslaafde Syd Barret te vervangen. Na het daadwerkelijke vertrek van Syd heeft Gilmour zijn plek bij Pink Floyd te pakken.
Het kan toch raar gaan?¢‚Ǩ¬¶?¢‚Ǩ¬¶..

Van zaterdag 8 op zondag 9 september, 00:00-1:00 op BBC1

Bron: dat weten jullie zo onderhand wel toch? Nee? Dan missen jullie nog wat concerten waaronder The Police en een tribute to Catsband…

Aanbevolen artikelen

4 Reacties

  1. Dat gaat je geld kosten maat.

    Maargoed, beter goed gestolen dan slecht verzonnen en als je meer dan 5 reacties krijgt (niet door jezelf of ByeBye ingezonden) dan krijg je een beetje korting op de rekening 😉

    Maar wel kijken h?ɬ®…….

  2. Tuurlijk kijk ik… sterker nog… Byebye had me van de week al gewaarschuwd dat de dvd eraan zat te komen…

  3. ben sinds de dvd The making of The Dark Side of the Moon beetje Floyd fan, maar dan ook eigenlijk alleen van die plaat…

  4. En met mijn reactie erbij pas 4 postjes…. nog 1tje voor de korting Siejoe 😉

    Maar idd een heule fijne in het land der concerten. TV staat er bol van. Nu nog wat fijne films erbij want ik ruik de open haardjes buiten al…. brrrr herfst…dus de periode van tv koekeloeren komt er weer aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *