Er was eens…

Een ontzettende leuke, lieve Nederlandse film genaamd…
Alles is liefde

Echt waar, ga deze film in de bioscoop bezoeken en koop ‘m daarna gewoon zodra ‘ie uit is op dvd.
Het is er een in de trant van Love Actually, wat ook een erg leuke film is, maar dan met net iets andere verhaallijnen en lekker op z’n nederlands. Met in plaats van Kerstmis dus Sinterklaas en pepernoten.

Je hebt dus een aantal hoofdrolspelers, waarvan mss een van de leukste wel Michiel Romeyn is die Sinterklaas Jan speelt. Vooral het stukje in een tv-programma ?ɬ† la De Wereld Draait Door is geweldig, waar Sinterklaas Jan aan een donkere muzikant vertelt dat de zwarte pieten eigenlijk de slaven zijn van de goede Sint. Briljant en zorgt geheid voor een bulderende lach in de bioscoopzaal.

De soundtrack die eronder zit, die overigens ontzettend goed is, is uitgekozen door niemand minder dan Carice van Houten die Kiki speelt in de film. Waardoor we nu dus ook weten dan Carice een goede smaak van muziek zal hebben, of tenminste dat hopen we na het zien en horen van de film.

Wij zijn samen met vrienden 13 november geweest, en de 16de hebben we die vrienden wederom gezien, waarbij mij verteld werd dat zij halverwege de week nog een keer naar de bioscoop wilde! Beter kan het niet toch?

Iedereen die nog niet is geweest, het is dat jullie niet naast me staan anders had ik jullie zelf naar de bios geschopt.
Bij gebrek aan die optie bij deze het verzoek/ de aanbeveling dat jullie echt deze film moeten gaan zien. Je gaat er geen spijt van hebben!

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Helemaal mee-eens… ook man-proof! Errug leuk, maar ehm, Byebye, nergenes een trailer die iedereen overhaalt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *