O Brother, Where Art Thou?

Zaterdagavond een must-see op TV. Mis je em door carnaval, voor 4,99 bij bol.com te verkrijgen… 4,99 tssss… waar gaat dit over?

De onbekendheid van deze film zou je ervan kunnen weerhouden om ervoor te gaan zitten. Onderstaand betoog over de fantastische muziek haalt je hopelijk over. Degenen die em kennen zullen het met me eens zijn?¢‚Ǩ¬¶ fijnefilmgarantie van kracht!

George Clooney en zijn metgezellen zijn hilarisch en de dialogen onverwacht heerlijk. Drie mannen ontsnappen aan een chaingang in deze comedy met veel lekkere muziek.

?Ǭ†

Brother

?Ǭ†

De muziek kende ik geloof ik al eerder. Ik stond in een cd-zaak in Tilburg, hoorde Alison Krauss & Union Station en was verkocht. De cd New Favorite bleek nog niet zo makkelijk verkocht, was het priv?ɬ©-schijfje van de verkoper aldaar, maar heb em toch meegekregen. Deze heerlijke country vult ook de film. Voor de liefhebber is er ook de dvd ?¢‚Ǩ?ìDown from the Mountain, a live performance by the artist & musicians of?¢‚Ǩ¬¶?¢‚Ǩ¬ù

I don?¢‚Ǩ‚Ñ¢t want FOP Damn it, I?¢‚Ǩ‚Ñ¢m a Dapper Dan Man!

Maar goed de avonturen van de drie streepjespakken zijn bovenalles de moeite waard. Deze variant op Homerus?¢‚Ǩ‚Ñ¢ Odyssee speelt in de depressie van ?¢‚Ǩ‚Ñ¢30 in Mississippi. Meer ga ik niet verklappen, maar ga je wel plechtig beloven dat je geen spijt krijgt! Een heerlijk feelgood-avontuur!

Zaterdag 2 februari, 13:30-15:15 op Nederland 2

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *