De laatste week

En toen waren we in het Kalliston! Wat een mooi hotel en wat een luxe. Absoluut heerlijk! Ook erg leuk dat er een Nederlandssprekende Griek werkte bij de receptie, Nikos. Supervriendelijk en altijd in voor een praatje.
dsc04304.jpg

De junior suite was ontzettend mooi en ruim. We hadden een aparte slaapkamer, dus niet het bed met daarnaast een zithoek. En in plaats van 1 terras hadden we een terras dat 2 keer zo breed was en waar je tot een uurtje of 1 in de middag en vanaf ongeveer 7 uur in de schaduw kon zitten. Daartussen werd het echt te warm in de zon (en soms ook in de schaduw).
Het zwembad van het hotel was ook super! Er waren er eigenlijk 2, maar het hoofdzwembad werd het meeste gebruikt. Maar helaas werd ook hier volop gebruik gemaakt van ?��Ǩ��handdoekje leggen?��Ǩ�Ѣ, om vervolgens pas een paar uur later te komen zwemmen/zonnen. Maar dat zal je altijd blijven houden denk ik. Het hotel had ook een priv?ɬ�-strand aan zee, maar Anton en ik zijn niet echt van die zee-zwemmers, dus daar hebben we niet gelegen. Wel heeft Anton een paar keer eerst in zee gezwommen, afgedouched en daarna gelijk een duik in het zwembad genomen (heerlijk, heb ik ook 1 keer gedaan).

We hebben een heerlijk weekje gehad! Lekker weinig gedaan, heerlijk gelambald, boekjes gelezen, puzzeltjes gedaan, geslapen, gezwommen, lekker gelunched bij het hotel, lekker gegeten (vooral bij Pizza Nesaki), 2 dagen een SPA behandeling gehad en daarvoor zelfs 3 kwartier in de Gym doorgebracht, van het bad in de badkamer genoten, leuk boottochtje gedaan (met dank aan Cindy)…

dsc04311.jpg

dsc04315.jpg

dsc04321.jpg

… leuke mensen leren kennen uit Leiden, en voor ik het vergeet… heerlijk ontbeten!

De laatste 3 dagen dat we op Kreta waren hebben we nog wat van de branden in het binnenland meegekregen; helicopters met grote bluszakken die vlak boven het hotel vlogen om een paar meter van het strand af de zakken te vullen, en 1 keer hebben we een blusvliegtuig gezien.

dsc04363.jpg

Helaas was de 24ste het vakantiefeest afgelopen. We hadden nog een paar uur te overbruggen tussen uitchecken van het hotel en opgehaald worden. Die hebben we bij de internet pc?��Ǩ�Ѣs besteed (Anton achter internet, met KX op bij de weg, en ik met een boek of puzzelboekje). En voor de zekerheid hebben we vroeg bij Pizza Nesaki gegeten.

Op tijd bij het hotel opgehaald en naar het vliegveld gebracht en door Ton & Sabine op Schiphol opgehaald. Wel op Chania een huisdier erbij gekregen, een hele leuke knuffel, een eenhoorn, die we maar Nessa (naar Nes, de eigenaar van Pizza Nesaki) hebben genoemd.

Op naar volgend jaar!

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *