Lang leve de Koningin! Zo dat is gezegd… mooi positief begin van dit postje. Vind het een beetje jammer om op deze dag een negatief berichtje te schrijven. Dus gaat dit berichtje niet over het dure koningshuis dat we hebben. Goed h?ɬ®?

En de titel slaat ook niet op het aanprijzen van een reisorganisatie, of om de aandacht te vestigen op de nieuwe Agenda-rubriek op deze blog. Dat merk je vanzelf wel. Onmisbaare tips om de week en het weekend door te komen verschijnen voortaan met enige regelmaat op je scherm. Maar ook daar gaat het niet over.

Weg met Reker! Hij mag lang leven, maar dan het liefst op de camping. PSV-er in hart en nieren, dat geloof ik graag… maar niet de juiste man op de juiste plaats.

Als je Piet de Visser, Stan Valckx en Heurelho Gomes wegjaagt… om nog maar te zwijgen over de uitschakeling in het bekertoernooi door een foutje, de behandeling van de trainerskwestie (niKX tegen Sef, alle lof voor hem), Joop Hiele, de overige assistenten, Perez?Ǭ†en de door hem beloofde versterking.

Natuurlijk is het niet goed als een spelersmakelaar een te grote invloed heeft. Maar da’s werken in een organisatie met mensen. Je kan niet alleen werken, of alleen met mensen die je mag of die naar jou luisteren.

Daarom beveel ik van harte deze petitie aan: Weg met Reker!

Hij zal vast goed kunnen koekhappen en zaklopen. Het lijkt me een geweldige man om met te campingbingo-en of een voor playbackshow (Corry en de Rekers, om maar een woordspeling te maken). Zijn strafschoppenboekje was geweldig en hij was geen verkeerde trainer. Je kan bovendien zijn naam van achter naar voren schrijven en?Ǭ†dan verandert de naam niet. Maar dit alles maakt hem nog geen goede voorzitter van PSV.

?Ǭ†

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *