Geduld is een schone zaak…

Dat is iets wat ik nu wel heb geleerd maar waar ik nog steeds moeite mee heb… Voor het eerst zitten er in de lage phloxen bloemetjes, en mooie ook nog! Echt een kleine zee van lila bloemetjes, en dat ook nog naast het strandje haha. Daarvan moet ik overigens nog een aantal van scheuren, de rechterstrook van de phloxen is namelijk niet zo vol als de linkerstrook.

De hoge phloxen komen eindelijk uit en het is geen lullig enkele stam, maar meerdere èn ze zijn al groter geworden dan vorig jaar! De konijnen zijn er gelukkig vanaf gebleven.

Dacht ik dat de zonnehoed het had begeven, komt deze ook alweer op. Het duurt nu natuurlijk ook allemaal wat langer met dit weer.

Nadat ik de gaura eruit heb gehaald en de plek hiervan had opgevuld met alstroemeria en nog een aantal lage phloxen laat ik het voorlopig hierbij. Eerst eens kijken hoe het nu allemaal gaat groeien en of het ook dicht gaat groeien.

Voor het huis zijn we ook bezig geweest. Hier stond eerst sedum en skimmia, die hebben we verplaatst naar de plek waar eerst de fruitbomen stonden. De ontstane ruimte hebben we ingevuld met 2 extra bremstruiken (om de 2 voorste bremstruiken aan te vullen, die zijn niet zo vol als de achterste van de 3), 5 gebroken hartjes, 5 andromeda’s/lavendelhei, 3 pieris japonica, 3 Japanse azalea’s, 3 pieris japonica passion, 3 lupine’s en 3 rode bosbessen. Flink wat plantjes dus! En dan komt het nu weer aan op geduld…

Foto’s van de border voor het huis:

     
     

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s van mijn stukje achter:
        
     
     

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *