Raccoons

Zeggen jullie het maar, geen idee meer… maar een bezoeker van mijn site ooit wel. Die heeft deze aangedragen, waardoor ik de serie jullie niet mag onthouden. Een drietal wasberen nemen het in het Evergreen bos op tegen een milieuvervuilend aardvarken. Mogelijk ook bekend onder de Nederlandse naam De Wasbeertjes.

Rembo & Rembo

Fouter en flauwer dan dit ging je het niet krijgen op de zondagochtend op VPRO (Nederland 3). Theo Wesselo en Maxim Hartman, vrijwel kaalgeschoren in lichtblauwe pakken met felle overhemden bestoken je met als slogan “Rembo & Rembo; bovenmaatse humor van de 1 na bovenste plank”. Verschillende fragmenten passeren de revue, waarbij de heren ze aankondigen, becommentariëren en tussendoor nog wat grappen en grollen maken. Hoog poep- en plasgehalte. Zoek hun miniserie “De Föhn” eens om een indruk te krijgen. En wat een lol dat we hadden. 

Rosco

Dit programma werd uit gezonden door de TROS voor de allerkleinsten. Hond Rosco leest voor uit het televisieprentenboek van Ton Hasebos. De verhalen werden daarbij verbeeld door een poppenspel. Als je geen idee hebt, er zijn beelden op internet te vinden… voor mij een feest van herkenning, de figuren en stemmen. Kinderen schreven ansichtkaarten aan Rosco als ze jarig waren en werden dan gefeliciteerd. Maar er kwamen ook filmpjes voorbij, waaronder steevast een filmpje van Calimero.

Aanbevolen artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *